Skip to main content
ALLTID FAST FRAKT 49 KR!

Hugo & Hedda

Hugo & Hedda har funnits sedan 2009 och vi har inriktat oss främst på att sy produkter till hund och katt. Vår grundtanke har alltid varit funktion och kvalité.

Vi kan även sy upp efter önskemål ex. speciallängd på koppel eller halsband. Det är bara att kontakta oss så ska vi försöka lösa det.


2005 började jag sy produkter till hund. Jag jobbade då på ett företag som tillverkade emballage till större företag. Detta innebar jobb med lite grövre symaskiner vilket även lämpade sig för sömnad i ex. nylonband. Jag började tillverka i liten skala allt efter mina egna behov men fick även förfrågningar på olika produkter från andra hundägare. Så småningom växte varumärket Hugo & Hedda fram.

Till en början hade jag en liten foder- och tillbehörsbutik för hund och katt i Kungsör som jag kombinerade med tillverkningen. En av mina kunder var Djurspecialisten i Eskilstuna. 2011 fick jag förfrågan om att köpa den butiken vilket jag gjorde och flyttade min verksamhet till Eskilstuna.

Tillverkning av hund- och kattprodukter har alltid varit en betydelsefull del i min verksamhet och att få utveckla produkter med funktion och kvalité har alltid varit en drivkraft för mig. Efter 10 år i Eskilstuna bestämde jag mig för att sälja butiken och flytta tillverkningen tillbaka till Kungsör så från 2022 arbetar jag bara med försäljning och utveckling av mitt varumärke Hugo & Hedda.

Sedan december 2022 har jag utökat min verksamhet med en industribrodyrmaskin dels för eget behov av brodyr på egna produkter samt att kunna erbjuda brodyr på ex företagskläder m.m.

Varmt välkomna till Hugo & Hedda hälsar Malin!